onsdag, juli 02, 2008

Der var det gjort...

Endelig var den etterlengtede bloggen på plass. Og fort gjort var det jammen også. Jeg har helt siden den dagen jeg stod på badet i leiligheta mi i Bodø og hørte på radion om en av sveriges politikere som blogget, ønsket meg en egen "festivalleder blogg". Nå er den altså her: festivalleder for Márkomeannu sin blogg.

Hva man kan forvente? Vanskelig å svare på. Men det ligger meg nærmest å svare: alt mulig! For festivalarbeid er alt mulig. Det er ikke noe 8-16 jobb, for når man trur at man kan slå av pc'en venter annet arbeid som ikke kan gjøres på pc'en.

Og nå må jeg stikke til byen å gjøre et personlig oppmøte på Jysk. Jeg har sendt mail og idag har jeg ringt siden kl.10. Klokka er nå 14. Ingen svar, og speil må jeg ha. Julia Planterhaug sine dansere kommer snart, ja noen er allerede kommet, og dansere trenger speil. Skal itillegg hente devilsticks som barna skal få leke med under årets Mánáidmeannu.

2 kommentarer:

Skåden-nieida sa...

Devil sticks? Bli en annerledes manaidmeannu i år skjønne æ ;) kanskje æ hiv mæ med æ og!

Bea sa...

Har nettopp demonstrert devilsticks med fiktive sticks til pappa. Kan godt stikke innom og demonstrere og triske for deg også:-)