tirsdag, juli 15, 2008

Gardin raidet som ble avlyst...

Det var en gang ei same jente som tilfeldigvis var festivalleder det året festivalen fikk eget kontor på det samiske språksenteret Várdobáiki. Kontoret lå innerst i gangen, inn siste dør til høyre. Stort og rommelig med masse veggplass. Jenta kunne ikke klage på den vennligheten som ble vist henne og heller kunne ikke la være å være hengiven for endelig å ha et kontor å sitte på. Problemet var bare det at de pinadø hadde plassert et vindu midt på veggen, og inn det vinduet skinte den toskete lyse sola hver ettermiddag. Den hengivne jenta svettet og myste mens hun smilende og hyggelig tastet i vei. En dag fikk hun nok av det jækla vinduet midt på veggen og gikk så langt som å begynne å skrive om det på facebook. Og ikke til mindre enn en av de andre kontormedarbeiderne med gardiner. Misunnelsen og ergelsen flommet over, og kontormedarbeideren fristet med løsningen om å bare ta sjefen sine gardiner.

I dag har jenta endelig tatt til vett og lat fristelsen fare forbi. Hun fant løsningen i en av Márkomeannus plakater som nå er teipet opp.

Moralen i dette er: Márkomeannus plakater er anvendelige, praktiske, løser problemer og ikke minst gir den et mer avslappet sinn uten rynker og svette.

Ingen kommentarer: