fredag, juli 11, 2008

Tivoli

Fredag igjen, og det har godt fort den siste uken. Oppsummering av ei uke fylt med sorg, ulike folk, fest, lyging og mye kjøring kan vel være at det alt i alt har vært som å være på tivoli.

Igår, i altfor seneste laget, fikk vi endelig ut 65 ekser med brosjyrer. De har laget nye systemer på posten, så det var ikke lenger like enkelt. Takket være serviceinnstilte folk på posten fikk vi de avgårde i forhåpentligsvis okey tid til at de kommer i postkassen hos folk i begynnelsen av neste uke.

Medlemsmøtet, gaskavahkku (onsdag) gikk som forventet, egentlig: det er som regel de samme folkene som kommer, og det håper jeg virkelig at de fortsetter med i fremtiden også. De er viktige brikker i et festivalpuslespill. Vår "sjefsrydder" (ja han er en gud på rydding, ingen over, ingen under) han kom syklende helt i fra Evenskjer. Ikke på hvilken som helst sykkel, nei en sameinspirert sykkel med vaienede sameflagg på. Jeg synes den var fantastisk!

Riddu herjer ved kysten i disse dager. En sår hals og en skral kropp skjuler seg under overflaten hos meg. Godværet har meldt seg, Ronja glefser svartfluer og er klar til å overnatte borte idag. Så alt er egentlig klart for Riddu og de som kjenner en Fløystad vet nok at jeg mye sannsynlig blir å finne på Riddus sletter ikveld.

3 kommentarer:

Skåden-nieida sa...

Dæsken! Har KT sykla heile veien på møte? Det må man sei! Han e virkelig dedikert i sett arbeid! :)

Bea sa...

Ja, han sykla heile veien. Fantastisk!:-)
Og TÆNK, om resten av styret kunne hatt en sånn sykkel. Da hadde vi blitt i knallform til Márkomeannu, og alt kunne kanskje blitt ennu bedre fordi vi hadde klart å tyne kondisen mer i Gállogieddi bakken.

Skåden-nieida sa...

hahaha! Ja dn bakken tel Gallo kan æ ikkje sei at æ glede mæ tel. Æ får komme mæ på dugnad sånn at æ får vent mæ tel bakken ;)