mandag, juli 27, 2009

knivslag og slaget mellom bygdene

Det er fortsatt 2 dager igjen (det er bra at det fortsatt er det). Nede på Várdobáiki er det nettopp kokt kaffe, skrømtene har begynt å pekke i taket og det ringer stadig hyggelige folk og lurer på diverse.

Om to dager ankommer Håvard Larsen Márkomeannu med sin kunst. Og 5 timer etter at han er kommet åpner vi hans utstilling. I fjor var hovedutstilleren så heldig å ha en egen vakthund. Og ikke hvilken som helst vakthund, men selveste Márko, som har fått navnet sitt etter Márkomeannu. Forholdet vårt kom til å utarte seg nokså turbulent; Under åpningen av hovedutstillingen ble ikke Márko nevnt med et eneste ord av meg, og Márko fikk heller ingen festivalarmbånd av meg. Dette glemte ikke Márko og bildet av Márko er ganske likt slik Márko gjorde med meg; Overså meg elegant.

La lærdommen bli at dersom neste hovedutsiller også har et kjæledyr med seg, så skal det ikke glemmes under åpningen!!!

Etter at åpningen er gjort er det av med finstasen og på med treningstøyet, for da skal det kriges i volleyball mot de andre bygdene i marka. Jeg stiller på Fløystad sitt lag, og skal selvfølgelig slå Myrnes som har en tendens til å være nokså store i kjæften!

4 kommentarer:

Ca.Strømsnes sa...

Jeg har en liten en til utlån som gleder seg til å tilbringe tre fine dager på toppen av bakkene:)

http://vinterverket.wordpress.com/2009/07/06/tour-de-ylva/

Bea sa...

Det er godt mulig Håvard Larsen kunne vært interessert i en liten vaktsjef. Og gullegodt om denne vaktsjefen faktisk kan være der i mange dager på rad, det skaper stabilitet og trygghet :-)

Ca.Strømsnes sa...

Hun sier det er ok, at hun gleder seg og at hun kommer på onsdag;)

Unknown sa...

E så misunnelli på dokker alle som kan suse rundt oppe på Myrnes i disse dager!! Skulle gjerne vært der, hadde ikke hatt noe imot å vært med i kampen om volleyball-tittelen, konsertene, folkan og stemningen. Men iallefall, håpe festivalen går smertefritt for sæ, og at svineinfluensan ikke besøke festivalen:)