tirsdag, juli 14, 2009

Jubileumsåret

Vi skriver tirsdag 14.juli 2009. 15 dager til Márkomeannu begynner å feire seg selv for 10 år med identitesskapende arbeid, arbeid med samisk musikk og kultur, 10 år med brennede engasjement og glede og mange herlige bidrag i fra frivillige.

Lenge siden denne bloggen ble oppdatert. Noe som i grunn er undøvendig å skrive, fordi det skjønner man jo fort uansett. Om noen hadde trodd at Márkomeannu var død fordi bloggen bare lå og samlet støv, de tok feil.

15 dager igjen, og festivallederen sitter på kontoret på Várdobáiki og kan ikke bite mer negler, fordi de er allerede nedspist, og venter på at en stor bil, type lastebil/trailer, skal rulle inn på plassen utenfor med den gledelige meldingen om at: Márkomeannus brosjyrer og plakater er nå kommet! Avtalen var å få dem ut i posten idag, men lite å gjøre med det når den store bilen ikke synes å komme med det første. Men den kommer nok, og da ordner alt seg. Og når den kommer skal jeg kjøre med en plakat til info-tavlen nede ved sekretaritat slik at Ole får tilfredsstilt sitt savn etter å ha noe Márkomeannu på den tavlen.

Jeg trenger mat, slik at når bilen kommer så er jeg klar :-)

2 kommentarer:

Marita Kristin sa...

Åguuud, kor vi glede oss til markomeannu! :D

Unknown sa...

http://buenoespoco.blogspot.com/